• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

LET OP!! WIJ bieden geen acrylbehandelingen meer aan. We zijn volledig overgestapt op polygel!

Acrylnagels Helmond

We beginnen met het ontsmetten van je handen en nagels. Vervolgens voeren wij een manicure uit, waarbij extra aandacht gaat naar de nagelriemen. De nagels worden verlengt en/of gevijld en in model gebracht. We maken de nagels vet en vuil vrij.

Als eerste maken we gebruik van een prep om je nagels kort van vocht te onttrekken. Hierdoor voorkomen we vroege loslating van het product. Vervolgens zetten we een basislaag. Deze wordt voor 60sec. uitgehad in de UV lamp.

Dan komt het leuke werk! We gaan van acrylpoeder en monomeer liquid een nagel creëren. Zo een nagel moet voldoen aan een aantal specifieke eisen als bolling, plaatsing, afloop,... De acryl droogt d.m.v. omgevings- en lichaamswarmte. Houdt er rekening mee dat de acrylbehandeling erg sterk ruikt. De monomeer liquid heeft een sterke indringende geur die wij niet helemaal kunnen wegnemen. We werken met een afzuiging en ventilatie d.m.v. open raam. Acrylnagels Helmond...Acryl heeft geen geheimen voor ons

Als we alle nagels voorzien hebben van acryl, verwijderen we de paklaag en gaan aan de slag met de vijl. We zorgen voor een strak en technisch correcte nagel. Je mag hierna je handen wassen met water en zeep.

Tijd voor de nagellak! Je hebt een keuze gemaakt uit een van onze kleuren, deze lakken we volgens de regels van de kunst op je acryl nagels. We sealen de gellak met een topcoat naar keuze. Uiteraard zijn acryl nagels meer dan geschikt voor nail art! Vraag ernaar in onze salon.

Om de behandeling af te sluiten verzorgen we je nagelriemen met Dadi Oil en je handen met de bijhorende Dadi Lotion.