• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

Polygel nagels | gelnagels helmond

Je hebt interesse in onze behandeling om polygel nagels te laten plaatsen. We vertellen je graag hoe zo een behandeling in ons salon in zijn werk gaat.

We beginnen met het ontsmetten van je handen en nagels. Vervolgens voeren wij een manicure uit, waarbij extra aandacht gaat naar de nagelriemen. De nagels worden verlengt en/of gevijld en in model gebracht. We maken de nagels vet en vuil vrij.

Als eerste maken we gebruik van een prep om je nagels kort van vocht te onttrekken. Hierdoor voorkomen we vroege loslating van het product. Vervolgens zetten we een basislaag. Deze wordt voor 60sec. uitgehad in de UV lamp.

Dan komt het leuke werk! We gaan van polygel (een soort stevige pasta) een nagel creëren. Zo een nagel moet voldoen aan een aantal specifieke eisen als bolling, plaatsing, afloop,... we bewerken de gel met een slipsolution tot we tevreden zijn met het resultaat. Dan kan de nagel in de lamp voor 60 sec. om uit te harden.

Als we alle nagels voorzien hebben van een laag polygel, verwijderen we de plaklaag en gaan aan de slag met de vijl. We zorgen voor een strak en technisch correcte nagel. Je mag hierna je handen wassen met water en zeep.

Tijd voor de nagellak! Je hebt een keuze gemaakt uit een van onze kleuren, deze lakken we volgens de regels van de kunst op je polygel nagels. We sealen de gellak met een topcoat naar keuze. Uiteraard zijn polygel nagels meer dan geschikt voor nail art! Vraag ernaar in onze salon.

Om de behandeling af te sluiten verzorgen we je nagelriemen met Dadi Oil en je handen met de bijhorende Dadi Lotion.

polygel, gelnagels helmond...wij zijn specialist!