• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • Edelstenen, Juwelen en Handverzorging

Nieuwe items webshop

Het najaar komt eraan dus zorgen we ervoor dat er leuke nieuwe items verkrijgbaar zijn in ons salon en op de webshop! Uiteraard, zoals jullie van me gewend zijn, producten die op een of andere manier bijdragen aan de sameleving of het milieu. Een vermindering van de ecologische voetafdruk, een eerlijk fairtrade product of een handgemaakt item, daar kan ik mijn vertrouwen aan geven.

Lees meer »

Vrije plekken

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe nagelstyliste die van wanten weet en kennis heeft van zaken? Dan ben je bij mij op het goede adres!

Lees meer »

Polygel / Acrylgel

Er zijn tegenwoordig vele verschillende types van kunstproducten (nepnagels helmond) voor op je nagels te verkrijgen. Zo veel zelfs dat het goed mogelijk is dat je totaal niet meer weet welk product geschikt is voor jouw nagels, je leefomstandigheden, je leeftijd,...

Lees meer »

Najaar 2022

We genieten nog enorm na van de zomer en de heerlijke zonnige dagen die we dit jaar mochten genieten. Als ik het weerbericht mag geloven doen we dat ook volgende week nog, met temperaturen rond de 25 graden of meer.

Lees meer »