Nominatie nagelstudio Awards!!!

Gepubliceerd op 16 maart 2023 om 16:10

Afgelopen week werd ik per mail op de hoogte gesteld dat ik ben genomineerd voor de nagelstudio award! Deze award is plaatselijk, regionaal en landelijk. Hoe gaaf is dat!

Super trots ben ik dat ik als klein nagelsalon naar deze prijs mag meedingen, maar dat kan niet zonder hulp van mijn lieve klanten en volgers! Vanaf 22 maart kunnen jullie je stem uitbrengen, en ik hoop dat die naar mij gaat uiteraard! Ik deel 22 maart de link naar het stemplatform. Je stem uitbrengen doe je niet voor niets, je maakt kans op een bol.com bon t.w.v 100 euro, een dinerbon t.w.v 100 euro of een wellness bon.

Zelf vind ik het belangrijk ook iets vast te hangen aan het stemmen. Daar ik het merendeel met dames werk, en ik regelmatig in mijn salon te horen krijg dat iemand kanker door heeft moeten maken, of van heel dichtbij meegemaakt heeft, wil ik het goede doel de Cirkel Helmond steunen. Dit is het centrum voor leven met en na kanker. Per uitgebrachte stem op mijn nagelstudio zal ik een donatie doen aan dit goede doel! www.inloophuisdecirkel.nl 

 

Zet jij 22 maart in je agenda voor mij?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.