Teennagels lakken

Niets is fijner dan met mooi weer een lekker slippertje dragen. Maar elke keer die teennagels lakken...het blijft een dingetje!

Als je bij ons kiest voor een behandeling waarbij we je teennagels mogen lakken, heb je 6 tot 8 weken mooie verzorgde teennagels.

We starten met het ontsmetten van je voeten en teennagels. Vervolgens zullen we je nagels (indien nodig) knippen en in model vijlen. We halen vervolgens de dode nagelriem delen van je teennagels en "buffen" je nagels om ervoor te zorgen dat de gellak goed kan hechten. We maken je nagels stof en vet vrij.

Als eerste worden de nagels voorzien van een prep. Deze onttrekt kort het vocht uit de nagel voor een goede hechting. We lakken een basis laag en deze harden we uit in de UV lamp.

Daarna komt de eerste laag van de door jouw uitgekozen gellak kleur. Je kan bij ons kiezen uit meer dan 120 kleur en we geven graag advies welke kleur bij je past. De laag wordt uitgehard in de UV lamp. Vervolgens lakken we nog een laag kleur om een mooi egaal en dekkend effect te krijgen. Ook deze laag harden we uit in de lamp. Kun je niet kiezen uit alle kleuren, of hou je liever van french manicure of babyboom? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Als de kleur erop zit gaan we deze sealen en beschermen met een topcoat. Je kiest voor hoogglans, mat of met een glittertje. We verzorgen de nagelriemen en nagels met Dadi Oil en geven de voeten en enkels een hydraterende Dadi Lotion ter afsluiting.

Deze behandeling duurt ongev 60min.