• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

Gellak

Manicure basis + gellak

In ons salon geven wij altijd een basis manicure alvorens wij met gellak starten. De manicure bestaat uit het voorbereiden van de nagelplaat en het verzorgen en mooi maken van de nagelriemen. We zullen dan je nagels ontvetten en stof vrij maken.

We gebruiken een prep die het vocht uit de nagel trekt voor korte tijd, gevolgd door een basis coating. De coating moet uitgehard worden in een UV lamp. Ondertussen heb jij de gelegenheid gehad om je keuze te maken uit meer dan 120 verschillende gellak kleuren. Heb je liever een french manicure op je nagels of een mooie babyboom? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

We brengen een eerste egale laag gellak aan en trekken deze met een fineliner tot tegen de nagelriemen en nagelwallen. De laag wordt uitgehard in de UV lamp. We zetten een 2de laag, welke ook uitgehard wordt in de lamp.

Als laatste kies je een topcoat, dit kan hoogglans, mat of met een glittertje zijn. Ook deze wordt uitgehard in de lamp.

Als laatste zullen we nogmaals kort met een heel zacht vijltje lang je nagels gaan om ervoor te zorgen dat ze er perfect uitzien. We verzorgen je nagels en nagelriemen met Dadi Oil en masseren je handen en polsen in met Dadi Lotion.

Deze behandeling duurt ongev. 60min.