Manicure Helmond

In ons salon bieden wij 2 soorten manicures behandelingen aan.

1. Basis manicure

Bij de behandeling basis manicure zullen we eerst je handen en nagels ontsmetten. We gaan vervolgens je nagelriemen terugduwen en het "oude" deel van de nagelriem van de nagelplaat verwijderen. Je nagelriemen worden vervolgens geknipt en gevijld met een zacht bol vijltje. Dan gaan we je nagels in model vijlen, en maken de nagel stof en vet vrij.

We polijsten je nagel en voorzien de nagelriemen en nagelplaat van Dadi Oil. Je handen en polsen masseren we in met de bijhorende Dadi Lotion!

Deze behandeling duurt ongeveer 30min. Op zoek naar manicure helmond? Wij kunnen je helpen!

2. Luxe spa manicure

Als je kiest voor de behandeling Luxe spa manicure, zullen we starten met het ontsmetten van handen en nagels. Vervolgens gaan we je handen lekker weken in een badje met lavendelbollen. We drogen je handen af en gaan aan de slag met je nagelriemen. Deze worden omhoog geduwd en het "oude, dode" materiaal wordt van de nagelplaat verwijderd. We knippen indien nodig de nagelriemen mooi. Vervolgens gaan we met een bol vijltje de nagelriemen vijlen. We vijlen je nagels in vorm en verwijderen vet en vuil. Je handen gaan nu in een parafine masker en mogen lekker 20min inwerken in warme handschoenen. We halen de parafine eraf, masseren je handen met olie, We polijsten je nagels en voorzien ze van Dadi Oil. Je handen en polsen krijgen als laatste nog een heerlijke hydraterende Dadi Lotion om de behandeling af te sluiten.

Deze behandeling duurt ongeveer 75min.