Zomer...wat betekend dat voor je nagels?

Gepubliceerd op 14 juli 2022 om 17:13

We verlangen er altijd naar als het winter is, de zomer...

Lekkere temperaturen, vakantie, rust! Tijd om onze batterijen weer volledig op te laden. 

In Nederland kende we altijd gemoedelijke zomers met heerlijke temperaturen tot een graad of 30. Daar is de laatste jaren veel verandering in gekomen en hebben we uitschieters tot 38 graden, wie weet in de nabije toekomst nog hoger. Niet getreurd, wij hebben in ons nagelsalon een heerlijke airco hangen. Hierdoor kan de behandeling plaatsvinden bij een aangename temperatuur. Buiten kunnen we niets veranderen aan de warmte, dus die komt je vanzelf tegemoet als je klaar bent ;)

 

De zomer heeft ook gevolgen voor de conditie van je nagels en handen. UV straling, zoutwater of überhaupt veel zwemmen zorgen ervoor dat de nagels sneller uitdrogen. Het gebruik van een kwalitatieve olie (meermaals per dag!) geldt altijd als advies, maar des te meer in de zomer. Door de uitdroging van je nagels zullen ze gemakkelijker breken. Heb je een Gellak of kunstproduct op je nagels, ook dit droogt uit in de zomer, de olie zorgt ervoor dat je nagels niet uitdrogen en de kunstproducten beter en langer blijven zitten. De olie zorgt ervoor dat de kunstproducten flexibel blijven en niet poreus worden.

 

Vergeet je niet om een goede handcrème te gebruiken? Liefst met een goede SPF erin. Het allerbeste is om te kijken naar een nagelriemolie en handcrème die elkaar versterken. Ben je op zoek naar een goed en kwalitatief product? Neem contact met ons op, wij verkopen de handcrème en nagelriem olie van Dadi'Oil. Een product van Famous Names dat al meerdere malen met diverse onderscheidingen is beloond. Ik noem het altijd liquid gold.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.