• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

YES!! Probleemnagelbehandelingen beschikbaar!!

Gepubliceerd op 22 april 2022 om 18:54

Eindelijk!! IBX gecertificeerd! Jouw nagels...mijn zorg!

Ken je dat? Je nagels zijn in slechte conditie...ze zijn heel droog, lamineren, breken of schilferen? Je verstopt ze...Bewust of onbewust?

Dat kan verleden tijd zijn! Sinds 19.04.2022 ben ik gecertificeerd om het IBX systeem in mijn salon te zetten. Hiervoor heb ik een theoretisch en praktisch examen afgelegd. 

Ik ben in staat om diverse probleemnagels, middels producten en intensieve begeleiding aan te pakken en te verbeteren of zelfs helemaal te laten herstellen. (afhankelijk van de schade en de inzet, in combinatie met het aantal behandelingen)

Het is het enige product op de markt dat IN de 9 bovenste nagellagen dringt en verbindingen met zichzelf maakt om "gaten en kieren" te herstellen. De nagel wordt ondersteund in het helingsproces en groeit uit. Aan de achterkant zie je een gezonde mooie nagel groeien die minder of geen fouten meer bevat (afhankelijk van de aandoening en de inzet)

Ben jij die nagelbijter die gemotiveerd is te stoppen met bijten en te gaan genieten van mooie nagels en handen, heb jij een nagel die beschadigd is door trauma of gewoon altijd al slap was, breekt, barst of scheurt, ik kan je helpen!! Maak een afspraak via de site of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Uw nagels....Mijn zorg!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.