• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

Erkenning Nagelgilde

Gepubliceerd op 14 maart 2023 om 15:43

Er is voor u als klant een wirwar aan stylistes beschikbaar in de omgeving om u te voorzien van mooie en verzorgde nagels.

Hoe maak je als klant nu een goede keuze uit al deze stylistes? Hoe weet je zeker dat de hygiëne, de kennis en het ondernemerschap kloppen? Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen?

Wel, daarvoor dient de erkenning bij het nagelgilde

Zoals jullie wellicht bekend, of niet, is het beroep nagelstyliste geen erkend beroep. Iedereen die vind dat ie nagels kan zetten kan een bedrijf beginnen en klanten ontvangen. Jammer genoeg stijgt hierdoor het aantal dames (en heren) met nagelproblemen. Ze ontwikkelen allergieën en er wordt geen rekening gehouden met eventuele medische achtergrond. Los daarvan, kunnen ze misschien heel mooi een nagel zetten, maar weten ze ook alles van de chemie en de correcte handeling met de producten?

Door de erkenning bij het nagelgilde word je als nagelstyliste en ondernemer op al deze punten beoordeeld. Er komt een professional uit het vak die al jaren zichzelf kennis en kunde eigen gemaakt heeft door diverse opleidingen. Dit is de auditor. Deze beoordeeld onder andere:

- Hygiëne

- Kennis

- Kunde

- Veiligheid

- Administratie

- Ondernemerschap

Afgelopen zondag 10.03.2023 is Tracy Ann Shelverton bij mij in de salon geweest om een audit te doen. Alles is ingeleverd en de beoordeling van deze audit hoop ik eind deze week te hebben met een positieve uitkomst zodat jullie met een gerust hart jullie handen en nagels aan mij kunnen (blijven) toevertrouwen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.