• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

Herfsttrends 2022

Gepubliceerd op 13 september 2022 om 14:18

Welke kleur en trend is HOT in de herfst van 2022

 

Terwijl de mussen nog van het dak vallen richten we ons op een nieuwe periode. Een periode van warme kleuren. Welke kleuren zijn nu echt HOT in het najaar van 2022? 

 

Kleuren:

Voor het najaar kunnen we echt wel voor een groot deel de warme kleuren uit de kast halen. Denk aan mosterdgeel, rood (uiteraard), maar zeker ook het oranje/rood, Caramel, Olijf,... Maar ook kleuren die juist killer en minder opvallend zijn zullen het goed doen. Een ice blue of light pink. Niet elke kleur past bij je, ik help je graag met advies en kleurkeuze.

 

Trends: 

Los van kleuren gaat ook elk seizoen om trends. Welke trend er in het najaar centraal staat...Dat zijn er een 4 tal:

1. Optical ombré. Een techniek die 2 kleuren met mekaar verticaal in elkaar over laat gaan, daarnaast is dit altijd met een french tip gecontrasteerd dit geeft een optical illusion effect aan de nagels.

2. Retro: Een vierkantere nagelvorm gebruik van 2 retro kleuren (bv Nude en oranje/rood de middelste vinger kan na bijvoorbeeld met een single strip de overgang zijn

3. French: Ja hoor!!! Helemaal terug van weggeweest is de french manicure. Ook in het najaar weer helemaal hip. Speel eens met kleuren door de tip van de french in een warme najaarstint te lakken.

4. Folie: Nagels lakken in bv zwar en beige, vervolgens met een gouden hollografische folie stukjes erop en je krijg een rijk uitziende warme nagel als resultaat!

 

Uiteraard hoort bij een nieuw seizoen nieuwe kleuren gellak! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.