• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

Soon available --- ????

Gepubliceerd op 12 april 2022 om 14:22

Binnenkort beschikbaar om te boeken!!

Stil staan is achteruitgaan, dat is al altijd mijn motto geweest. Of het nu gaat over privé doelen, of zakelijk...er is altijd ruimt voor ontwikkeling.

Ook in op het gebied van nagels sta ik niet stil en neem ik nog wekelijks stappen om mijn kwaliteiten te verbeteren, mezelf verder te professionaliseren en een uitgebreider pakket aan diensten aan te kunnen bieden in mijn nagelsalon.

Nagelbijters en probleemnagels zijn een moeilijk en veel besproken topic in de nagelwereld. Hoe ga je om met nagelbijters, welke opties heb je? En wat doe je met klanten die last hebben van scheuren of ribbels in de nagels, of waar de nagelplaat lamineert aan de vrije rand? Zonder gedegen opleiding moet je hier het antwoord schuldig op blijven.

Afgelopen week heb ik deelgenomen aan het theoretisch deel van  een nieuwe opleiding. Voor het theoretisch gedeelte heb ik examen gedaan en ben met een zeer mooie score geslaagd, dinsdag as ga ik voor het praktijkgedeelte waar ik een hands-on ga doen. Dit betekend dat ik het product op mijn eigen nagels zal zetten om zo te ervaren wat het doet bij jullie als klant.

Met trots stel ik jullie voor aan een voor mij nieuwe en revolutionaire prijswinnende behandeling    IBX! Met IBX zijn we in staat om de natuurlijke beschadigde nagels weer naar een gezond niveau te halen. 

Ben je benieuwd of dit iets voor jouw kan zijn? Houdt mijn website en socials in de gaten.... Ik laat van me horen zodra het te boeken is in mijn salon.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.