• Professioneel, gediplomeerd
  • Manicure, Gellak, Kunstnagels
  • BIAB
  • Handverzorging

Polygel / Acrylgel

Gepubliceerd op 20 september 2022 om 13:23

Polygel / Acrylgel, wat is het en waarom hiervoor kiezen?

Er zijn tegenwoordig vele verschillende types van kunstproducten (nepnagels helmond) voor op je nagels te verkrijgen. Zo veel zelfs dat het goed mogelijk is dat je totaal niet meer weet welk product geschikt is voor jouw nagels, je leefomstandigheden, je leeftijd,...

Een gediplomeerd nagelstyliste kan je prima begeleiden in je keuze uit de verschillende systemen, en kan je ook heel goed advies geven welk systeem bij je past.

Ik wil in dit blog graag één systeem uitlichten, waarom? Het is nieuw, wint aan populariteit en bied comfort voor klant en styliste.

Het vrij nieuwe en steeds populairder wordende systeem is polygel, Dit is systeem is ook bekend als easygel, acrylgel, fusiongel,... maar het is allemaal hetzelfde product. Een dikke acrylaten pasta die middels een niet stinkende vloeistof bewerkt en in model gebracht wordt.

De vloeistof is zoals gezegd al een eerste voordeel...De vloeistof is nagenoeg geurloos. In tegenstelling tot acrylvloeistof bijvoorbeeld welke een sterke indringende geur heeft.

De polygel heeft als katalysator UV licht, dit betekend dat de uitharding van het product gebeurd in een speciale UV lamp. Anders dan bij bijvoorbeeld acryl welke als katalysator warmte heeft. Acryl droogt door de warmte van het lichaam en de omgevingstemperatuur. Daardoor is het ook zo dat je snel moet werken. Polygel hard uit op het moment dat de nagelstyliste tevreden is over de vorm en applicatie op je nagel.

Net zoals gel en acryl is polygel geschikt om verlengingen te maken. Zowel langere als kortere verlengingen zijn mogelijk. Op tips of op sjablonen.

Polygel combineert de voordelen van Acryl en gel. Het is hard als acryl maar flexibel als gel. Daardoor geeft het veel draagcomfort en voelt het niet als een kunstnagel. Het kan dunner gezet worden dan acryl waardoor het een slankere nagel als gevolg heeft. 

Het grootste voordeel van de polygel is dat het voor de meeste mensen een geschikt product is!

Laat je verassen door het comfort van dit revolutionair product!!!

 

 

 

nepnagels helmond

Je hebt het goed gelezen, voor de in de volksmond bekende "nepnagels helmond" kun je dus met een gerust hart bij ons in de salon terrecht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.